saura VIP 20. Октомври, Tirana, Албанија Беше онлајн a couple of hours ago Испрати ѝ порака
Слики 9 photos
  • The aim of my registration on this site is пријателство.
  • I speak англиски, албански, италијански.
  • I have no kids.
  • 170 cm
  • Не пушам.
  • My religion is муслиман.
За мене

Kultivoni tre gjëra : Mirësinë , urtësinë dhe miqësinë... Kërkoni tre gjëra : Të vërtetën , filozofinë dhe kuptimin . Dëshironi tre gjëra : Sjelljen e mirë , vlerën dhe dashurine.

Нејзините подароци
Spotify музика (0)
Нејзините подароци
Blog (0)
Нема најдено активност
Spotify музика (0)

Best result in rating

Вкупно гласови: 2,112