Здраво на сите,

Доколку некој од Вас не разбрал веќе има и македонски сајт за рангирање, па доколку некој смета дека top.com.mk е достоен да биде во првите на ранг листата за најдобри сајтови во Р.Македонија, може да помогне со неговиот глас.

Најнапред да кажам дека се е доброволно.

Процедурата е во 2 стапки:

1. Под главното мени од левата страна има син банер со натпис
"TopMKD" - Кликате на него,


- се отвара TopMKD во нов таб/прозорец

2. Во ново отворената страница има линк "Влези и гласај" -
Кликате на него


Со самото кликање на линкот "Влези и гласај" Вашиот глас е отчитан, а нашата благодарност е голема :-)

P.S
Дозволено е да се гласа само еднаш во денот, доколку се обидите да гласате повеќе пати во исти ден линкот "Влези и гласај" нема да го има. Ќе има само линк "Влезете без глас". После 24 часа од последното гласање може да се гласа пак.

Поздрав  

25 views
 
Коментари

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes