02.02.2017
Говор
26, Скопје, Македонија

Зашто?? Зашто нема слобода на говор?? Ако немаш исто мислење со нив одма те вреѓаат и провоцираат и те напаѓаат.Зашто неможеш да имаш свое мислење??

906 views
 
Коментари
SpartaN 02.02.2017

Тоа било и ќе остане мисс.... Не вреди, едноставно заврти се и замини.. Дај до знаење и почекај да се врати како бумеранг... (Каење) *ROSE* *ROSE* *ROSE* *HI*

zigoolo 18.02.2017

zatoa ssto ne bi bilo interesno ako go nema i toa so toa i zivotot e pointeresen

aleksandar 03.02.2017

samo to neje za sekogo mozi da vazi za nekoj so ima svoj mislejna i da bidi napadnat bidi somene nikoj nema da te napajga kaj mene ima cakmak i plamene ko so ce proba gori

djani 04.11.2017

toa e seljacizmot ali ti si ga reziraj tvojot film samo pozitivno

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes