Другарството помеѓу жените и другарството помеѓу мажите
48, Ресен, Македонија

Да се обидам и јас со пишување иако ова го имам некаде одамна прочитано и мислам ќе биде интересно.

Си бил еден млад и современ брачен пар.
Едно утро рано мажот се пробудил и ја видел сопругата како си иде дома а излегла вечерта со другарки, па тој ја прашал кај била до сабајле а таа му одговорила дека малку повеќе испила па останала на спиење кај другарка. Мажот ништо не одговорил и во мислите ги преброил 10 поблиски другарки и пријателки па тајно ги прашал дали неговата сопруга кај нив ја поминала ноќта. Сите одговориле негативно.
После некое време истото го направил и сопругот па сабајлето кога пристигнал дома сопругата го прашува каде се задржал толку, а тој и одговорил дека малку повеќе се напиле и преноќил кај другар му. Исто сопругата се присетила на 10 негови поблиски пријатели и другари и потајно им се јавувала да ги праша за сопругот дали преноќил кај некој од нив . Осуммина одговориле дека преноќил кај нив а двајца тврделе дека сеуште е кај нив.
Се надевам дека нема да замерите ако има правописни грешки.

241 views
 
Коментари
Gocko 30.08.2016

Eh da , prifateno, no bi sakal da se dopishuvame da razmenime mislenja
*HI*

LadyM68 27.08.2016

:D :D :D

Мажите повеќе лажат :P

Gocko Gocko 27.08.2016

Да , ама да не им направат проблем , а жените само за да створат немир и кавга . хехе , :-P

Gocko 27.08.2016

Годива, тоа е факт дека мажите повеќе лажат но за во добри цели , на пример да се смири ситуација , да се избегне кавга и. т .н.
Но жените или кажуваат лага или вистина за да се реши некој проблем а уствари се создаваат кавги , или од завист но најмногу од злоба

LadyM68 28.08.2016

Сепак да се задржиме на хумористичната страна на овој Блог, зашто ќе испадне работата дали е постаро јајцето или кокошката :D
Убав ден.

Gocko Gocko 30.08.2016

Eh da , prifateno, no bi sakal da se dopishuvame da razmenime mislenja
*HI*

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes