За моите единствени другарки-сестри
16, Делчево, Македонија

Како што времето минува, сè повеќе верувам во емотивни моменти. Посебно во оние кои ги споделувам со другарките, како што сакам да ги наречам моите сестри.Ретко кога зборувам за нив, но тие се таков спој што секојдневно успева да ме развесели и ништо друго не ми е потребно.Со задоволство ќе ви опишам како живеат, војуваат и се помируваат сакани сестри.Баш тие се дел од мојот прекрасен живот. И мозокот секој ден ми запира по неколку пати од што имам милион мисли врзани за нив, иако сме се скарале до вриштење милион пати и уште толку пати сме се издавале, знам дека другарките ми се најдрагиот подарок кој некогаш го добив!Тие се совршени замене!! Секогаш се тука за мене и во добро и во лошо!!! За тоа највише сум им благодарна!! ♡♡♡

Како најголема е Магдалена!!Таа е мојата единствена Дадичкаа која ја најмногу сакам!! Таа секогаш ме подучува во многу работи,ме брани од секакви опасности,ме води по патот кој мисли декаа е најисправен за мене. Секогаш знае што е добро а што не за мене!! Поради тоа ја најмногу сакам!! Многупати ме теши во тешки моменти и секогаш знае да ме расположи за тоа сум и многу благодарнна ♥♥♥Таа секогаш е тука за мене а и јас за неа ја сакам до месечинатаа и назад и сум и до бескраајјјјј благодарна најмногу ја сакам                     </p>
                  </div>
                  <style>
                    .blog-img {
                      max-width: 300px !important;
                      max-height: 400px !important;
                      margin-top: 10px;
                      margin-bottom: 10px;
                    }
                    p {
                      display: block;
                      color: #000000;
                      letter-spacing: 0.24px;
                      text-align: justify !important;
                      font-size: 12px !important;
                    }
                  </style>
                </div>
                <div class=

212 views
 
Коментари

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes