Кој што мисли на првиот состанок?
25, Скопје, Македонија

Топ 10 работи што ТОЈ ги мисли на првиот состанок

10. Дали сметката ќе биде голема?
9. Дали таа ќе си го плати тоа што го порачала или морам јас?
8. Кој е резултатот на мојот омилен тим?
7. Женската на другата маса е супер жешка!
6. Толку е жешка (девојката со која седи)... Ја замислувам каква е кога би била гола!
5. Ќе има ли секс со мене?
4. Каде може да одиме да имаме секс подоцна?
3. Која секс поза и е омилена?
2. Се надевам дека Ана (другата девојка) нема да дознае за ова.
1. Се надевам дека е добра во кревет.

Заклучок: Машките на првиот состанок мислат само на секс, пари и фудбал.


Топ 10 работи што ТАА ги мисли на првиот состанок

10. МОРА да се однесувам како дама.
9. НЕ СМЕАМ да јадам многу.
8. Косата ми е хаос.
7. Дали сум му досадна?
6. Дали деколтето ми е доволно отворено?
5. Не требаше да го носам овој градник.
4. Ми се гледа ли стомачето?
3. Ќе ме бакне ли подоцна.
2. Се надевам дека се бакнува страствено.
1. Дали изгледам дебело?

Заклучок: Женските на ппрвиот состанок мислат САМО на својот изглед!

8 views
 
Коментари

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes