02.02.2018
Вистина
29, Скопје, Македонија

Колку и да е болна, треба да се кажува
колку и да е сурова, треба да се знае
колку и да е тешко, треба да се признае
колку и да е невозможно, треба да се проба

за мене, не за друго
за мене, нели сум ти пријател
за мене, нели ме сакаш
за мене, кој друг ако не за мене

т.е знаеш ли што е тоа вистина пред се
знаеш ли како изгледа тоа нешто
си го применила ли тоа некогаш
или ти си само еден обичен лицемер.

366 views
 
Коментари

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes