31.03.2018
Dashuria
24, Скопје, Македонија

 Duhet te e zgjojme ajo dashuri ne menyre e vertet qe e kam dhe e ndjej cdo dite. Ndjej dashuri.Dashuroj.Me gjith zemer. Me drejto kush dhe kur te dashuroj. Nuk dua te futem me njerez tjeter perveq ato te shkolles

2 views
 
Коментари

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes