Blog


doeta
28, Toronto, Канада

first i would like to have a good year ,healthy full of success and with all the benefits you desire, my plans are much but the the first day of the year i have a birthday ,and i wish i will have a good BIRTHDAY party with my friends then other days will begining. I hope to finish as soon as possible my master and then to start a new job with my profession
HAPPY NEW YEAR AND MARRY CHRISTMAS


09.12.2016
Booy
35, Белград, Србија

My Happy New Year wish for you

Is for your best year yet,
A year where life is peaceful,
And what you want, you get.
A year in which you cherish
The past year’s memories,
And live your life each new day,
Full of bright expectancies.
I wish for you a holiday
With happiness galore;
And when it’s done,
I wish you happy new year, and many more


21.10.2016
Zlatan
38, Скопје, Македонија

Dopri ja nezno i stavi i dva prsta vo nejze ako e presiroka stavi tri prsta proveri dali e vlazna i togas kruzi so prstite i taka se mije casa he he he


StojchevskaM
16, Делчево, Македонија

Како што времето минува, сè повеќе верувам во емотивни моменти. Посебно во оние кои ги споделувам со другарките, како што сакам да ги наречам моите сестри.Ретко кога зборувам за нив, но тие се таков спој што секојдневно успева да ме развесели и ништо друго не ми е потребно.Со задоволство ќе ви опишам како живеат, војуваат и се помируваат сакани сестри.Баш тие се дел од мојот прекрасен живот. И мозокот секој ден ми запира по неколку пати од што имам милион мисли врзани за нив, иако сме се скарале до вриштење милион пати и уште толку пати сме се издавале,…


Lancelot
40, Скопје, Македонија

Секое утро, ден, и ноќ сум среќен. И ќе бидам среќен, и радосен дури и кога ќе ме опкружуваат тажни моменти, дури и кога здравјето ќе ми биде нарушено од некоја инфекција, вирус или нешто друго. Во животот има толку многу убавини, што просто немаш време на сите да им се изнарадуваш во целост. Се додека сум жив, ќе бидам среќен. Ветувам.
Затоа на сите луѓе во Новата 2017 година и секоја наредна година, истото им го посакувам, да бидат среќни, и да работат и се трудат да успеат да постигнат се што ќе посакаат. Бидејќи само животот нема реприза.
-Кога саканите…


Gocko
48, Ресен, Македонија

Пријатели , што било поминало и добро и лошо , лошото избришете го доброто чувајте го, животот е еден .

Ви посакувам само успеси и радости да нижите во наредната година , нека ви е Среќна новата година и среќни Божиќни празници.


Gocko
48, Ресен, Македонија

Да се обидам и јас со пишување иако ова го имам некаде одамна прочитано и мислам ќе биде интересно.

Си бил еден млад и современ брачен пар.
Едно утро рано мажот се пробудил и ја видел сопругата како си иде дома а излегла вечерта со другарки, па тој ја прашал кај била до сабајле а таа му одговорила дека малку повеќе испила па останала на спиење кај другарка. Мажот ништо не одговорил и во мислите ги преброил 10 поблиски другарки и пријателки па тајно ги прашал дали неговата сопруга кај нив ја поминала ноќта. Сите одговориле негативно.
После некое време истото го направил…


PlanetRomeo
31, Скопје, Македонија

Периодт кога го славиме раѓањето на една Нова Година, дава нова надеж, дека убавите работи од минатата година ќе траат, а лошите нешта нема да се повторат. Од се срце Ви посакувам секој ден од Новата Година да ви биде исполнет со убави работи, здравје, љубов, радост и мир.
Среќна Нова Година и Честит Божиќ.


orce
46, Скопје, Македонија

РОДНИНИ И ПРИЈАТЕЛИ МОИ, ВО ПРЕСРЕТ НА НОВАТА 2017 год. БИ САКАЛ ДА НАЗДРАВАМ СО ЕДНА ЗДРАВИЦА,ЗА СИТЕ ВАС.
НИКОГАШ НЕ ЛАЖЕТЕ,НЕ КРАДЕТЕ,НЕ МАМЕТЕ И НЕ ПИЈТЕ.
НО...
АКО МОРАТЕ ДА ЛАЖЕТЕ,ЛАЖЕТЕ ВО ПРЕГРАТКИТЕ НА ОНАА ЛИЧНОСТ ШТО ЈА САКАТЕ.
АКО МОРАТЕ ДА КРАДЕТЕ,КРАДЕТЕ ОД ЛОШИТЕ.
АКО МОРАТЕ ДА МАМИТЕ,ИЗМАМЕТЕ ЈА СМРТТА.
И АКО МОРАТЕ ДА ПИЕТЕ...ПИЈТЕ ВО МОМЕНТИТЕ КОИ ВИ ГО ОДЗЕМААТ ЗДИВОТ.
СРЕЌНА НОВА 2017 година.


05.08.2016
Bubevski
62, Brisbane, Австралија

 Pozdrav do site ubaci zeni


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes