Blog


12.06.2008
dragand95
55, Берово, Македонија

 Начекал Трпе некоја ороспија:
-Колку,кукле?
-50 евра.
-А ако те тепам,колку ќе ми земеш?
-100 евра.А колку мислиш да ме тепаш?
-Се додека не ми ги вратиш парите!!!


dragand95
55, Берово, Македонија

 Плавуша во продавница:
-Добро утро,имате ли маргарин?
-Имаме„Добро Утро“.
-Добро утро,имате ли маргарин???
-Имаме „Добро Утро“!!!
-Добро утро,имате ли маргарин???!!!???
-Имаме„Добро Утро“!!!!!!!!!


dragand95
55, Берово, Македонија

Жената му се дере на мажот:
-Леле,колку си глуп,поглуп не можеш да бидеш!Уффффф,колку ме нервираш...Да имаше натпревар за глупости,ќе освоеше второ место!!!
-Зошто па сега второ место а не прво??
-Затоа што си ГЛУП !!!!!


06.06.2008
dragand95
55, Берово, Македонија

Знаете ли како канибалите ги викаат  атлетичарите?
Одговорот е во насловот.


05.06.2008
dragand95
55, Берово, Македонија

Уплатил Трпе лото,па отишол со другарите во кафеана да гледаат извлекување.Само што почнало извлекувањето,Трпе ги превртува џебовите,сфаќа дека го заборавил ливчето дома,и се јавува на Трпана:
-Земи го брзо ливчето,земи и пенкало!
-Имам ли 7?
-Имаш.
-Имам ли 21?
-Имаш.
-Имам ли 34?
-Имаш.
-Имам ли 10?
-Имаш.
-Имам ли 20?
-Имаш.
-Имам ли 36?
-Имаш.
Гледа Трпе,му фали уште еден број и вика:
-Женооооо, а 19? Имам ли?
-Имаш,ама пречкртан е !!!


dragand95
55, Берово, Македонија

 Мујо и Фата излегле со кучето на прошетка, кога по некое време Фата се сетила дека заборавила да облече гаќи. И му дошла на Мујо идеја:
- Фато, дај на кучето да те помириса меѓу нозе, ќе истрча  до дома и ќе ти ги донесе гаќите !
Фата го послушала и му дала на кучето да ја помириса меѓу нозе. И кучето истрчало одма назад.
Поминало долго време, а кучето го нема, кога после пола саат доаѓа кучето, ама со пенисот од комшијата во заби !                                      

Влегува човек во кафич и му вика на шанкерот:
- Дај ми две дупли вотки.
- Ти изгледа си имал многу тежок ден, а?
- Абе остај, открив дека постариот брат ми е педер.
Доаѓа следниот ден истиот човек, порачува повторно две дупли вотки и објаснува:
- Испадна дека и помладиот брат ми бил педер.
Третиот ден, човеков повторно влегува во истиот кафич и пак го порачува истото. На шанкерот не му се верува, па прашува:
- Добро бе, нема ли никој во твојата фамилија што сака жени!?
- Има... жена ми.

Оди Трпе кај селскиот поп со намера да се исповеда за гревовите и му вели:
- Прости ми попе, сум грешел.
- Каква мака имаш синко -
му вели попот на Трпе
- Ја изневерив жена ми, попе - потиштено одговара Трпе
- Колку пати? - прашува попот.
- Дојдов тука да се исповедам, не да се фалам -му вели Трпе и си заминува.


07.07.2008
dragand95
55, Берово, Македонија

     Мамутот се обидува да ја наговори својата женка да имаат секс. - Ај во шумичкана? - Не, бе надвор е студено.
- Е па ајде овде во пештерата?    - Не бе види колку е валкано. - Е па ајде ќе одиме кај вулканот.
- Не бе ќе не види цел комшилук. - Е па ај кај езерцето? - Не бе таму е влажно... И така мамутите изумреа...

 


dragand95
55, Берово, Македонија

 

Се караaт двајца педери:  -Марш, педеру!  -Маrш ти, педериште едно стaрo! -А, бе ај не јади гомна!  -Ти не јади гомна!  -Море, да ми го пушиш!   -Аха! Сега сакаш да се смириме!


19.09.2008
dragand95
55, Берово, Македонија

Играл некој дечко баскет кога добил удар од топката точно во меѓуножјето и му се свиткал алатот. Оди тој на доктор и му се жали:
- Помагајте докторе, ми го свиткаа Стојко со баскет, а другата недела одам на меден месец со жената  која е сеуште невина !
Докторов го прегледува и му вика:
- Не бери гајле, ќе го имобилизираме со четири штички од страна и ќе го превиеме, за недела-две ќе биде како нов.
Му го превиваат на дечково и тој оди на меден месец. Почнува жена му да се соблака и му ги покажува своите совршени гради со зборовите:
- Ги гледаш овие? Ти ќе бидеш првиот што ќе ги допре.
На тоа дечково одговара:
- А го гледаш ти мојов? Сеуште е у амбалажа!


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes