Rate 20 photos and earn 20 bonus points!
Please register to earn bonus points
Бонус поени 0

Do you like the guy?

Do the first step - pick up a gift for him!

Сликата е додадена: Испрати подарок  
Испрати подарок Слава w 03. Декември 1962 (58), Saint Petersburg, Русија Беше онлајн less than a day ago

Photo link:

Коментари

Сликите можат да бидат коментирани само од регистирани корисници

Капель more than one month ago

просто МУТНЫЙ. Сам совковая отрыжка как и его жилище.

Капель more than one month ago

в убогой хрущёбе живёт. Проводка ПОЗОРНАЯ и двери убогонькие, ЛЕНИВЫЙ нищеброд...

Капель more than one month ago

бывают снимки и получше...

Капель more than one month ago

фотка ТРИДЦАТИЛЕТНЕЙ давности. ТОРЧИТ здесь ГОДАМИ. Просто НАДОЕЛА.

Твојата последна оценка:
Сеуште не сте оценили ниту една слика
Ве молиме оценете ја сликата за ја видите нејзината оценка и број на гласови
Слики
You see girls and guys in the age of 18 - 30 from Македонија