За нас

Top.mk ги прави средбите по општествени и кокетни, давајки им на корисниците можност да се полесно изразат за да ја најдат својата друга половина.

Top.mk ги вклучува најпопуларните и нaјзависните карактеристики на социјалните мрежи, како што се праќање пораки, постирање на зид, лајкови и забавни игри и квизови. Овие карактеристики се олеснување дури и за најсрамежливите и највнимателните луѓе и може да им помогнат да се вклопат со нови луѓе, да го скршат ледот и да започнат разговор.