МОЕТО ВЕТУВАЊЕ
20, Богданци, Македонија

Си ВЕТИВ сам себе и на мојата фамилија дека килажата едноставно ќе ја намалам и веќе почнав да работам на тоа.. Морам до Март 2017година да ја намалам килажата од 83 на 63 (20килограми). Морам тоа да го направам се работи за мојата фудбалска кариера и за моето здравје, тоа го можат сите не само јас, само треба да верувате во самите вас во својот дух и тоа е се..18 views
 
Коментари

There are no comments yet.
Leave your comment, start the discussion!

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes