СРЕЌНА НОВА 2017 година.
46, Скопје, Македонија

РОДНИНИ И ПРИЈАТЕЛИ МОИ, ВО ПРЕСРЕТ НА НОВАТА 2017 год. БИ САКАЛ ДА НАЗДРАВАМ СО ЕДНА ЗДРАВИЦА,ЗА СИТЕ ВАС.
НИКОГАШ НЕ ЛАЖЕТЕ,НЕ КРАДЕТЕ,НЕ МАМЕТЕ И НЕ ПИЈТЕ.
НО...
АКО МОРАТЕ ДА ЛАЖЕТЕ,ЛАЖЕТЕ ВО ПРЕГРАТКИТЕ НА ОНАА ЛИЧНОСТ ШТО ЈА САКАТЕ.
АКО МОРАТЕ ДА КРАДЕТЕ,КРАДЕТЕ ОД ЛОШИТЕ.
АКО МОРАТЕ ДА МАМИТЕ,ИЗМАМЕТЕ ЈА СМРТТА.
И АКО МОРАТЕ ДА ПИЕТЕ...ПИЈТЕ ВО МОМЕНТИТЕ КОИ ВИ ГО ОДЗЕМААТ ЗДИВОТ.
СРЕЌНА НОВА 2017 година.

94 views
 
Коментари
Gocko 30.12.2016

Среќна Нова Година и среќни празници и се најдобро ти посакувам

Blog
Blogs are being updated every 5 minutes