Blog


KATAKLIZMA
31, Неготино, Македонија

 Овој пат е во Северна Боливија познат како пат на смртта .Направен е уште во далечната 1930 од страна на затвореници од блискиот затвор.Во 1995 е прогласен за нај страшна работа во светот од страна на Inter-American Development Banke.


KATAKLIZMA
31, Неготино, Македонија

 Оваа крава вежбала бежбала и само вежбала кунг фу
И кога се навежбала сакале да ја задеваат но не знаеле дека знае кунг фу.
Па кравата убаво им покажа некој потег


KATAKLIZMA
31, Неготино, Македонија

На  Тиквешко езеро, во Кавадарци се случило  настан на векот Си се возите со чамец и си се снимате со мобилниот  и случајно начекувате нешто што ни на крај памет нема да ви текне дека ќе го видете .Сето оваа може да се виде никаде на друго место освен на Тиквешкото езеро во Кавадарци


KATAKLIZMA
31, Неготино, Македонија

 АЈДЕ ТОПЏИИ ПРОВЕРЕТЕ КОЛКУ СТЕ СЕКСИ


KATAKLIZMA
31, Неготино, Македонија

 ПОСВЕТЕНО ЗА ГОЛЕМИТЕ ПРОСВЕТИТЕЛИ  СВ КИРИЛ И СВ МЕТОДИЈ


KATAKLIZMA
31, Неготино, Македонија

Значи романтичарот напиша за претците и следбениците на Александар Македонски .Но не кажа од каде е тој .Па еве јас ви кажувам од кај потекнува Големиот Александар Македонски .Тој потекнува од од од од ... не ви кажувам за да не го расипам видеото па погледнете и насмејте се до солзи


KATAKLIZMA
31, Неготино, Македонија

оваа е еден од нај прецизните тестови во кои открива каква тоа личносте вие


Што треба да направите? Замислете си дека се наоѓате во џунгла и наидувате на куќичка покрај река.

егувате во куќичката и гледате – на левата страна 7 кревети, на десната страна маса со 7 столчиња. На масата има чинија со 5 видови овошје:

1. Јаболко
2. Банана
3. Јагода
4. Праска
5. Портокал

Кое овошје ќе го избереш?

Твојот избор открива многу за тебе како личност. Резултатите се подолу.KATAKLIZMA
31, Неготино, Македонија

 ВЛЕВАЈ ОБАВЕЗНО


KATAKLIZMA
31, Неготино, Македонија

МОНА ЛИЗА ВО ПОИНАКВО ИЗДАНИЕ


KATAKLIZMA
31, Неготино, Македонија

 ДО СИТЕ  МАКЕДОНЦИ


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes