Blog


02.02.2017
martince
26, Скопје, Македонија

Зашто?? Зашто нема слобода на говор?? Ако немаш исто мислење со нив одма те вреѓаат и провоцираат и те напаѓаат.Зашто неможеш да имаш свое мислење??


06.03.2016
martince
26, Скопје, Македонија

Se bese perfektno dodeka ne go zapoznav nego,togas mi se svrti zivotot na 360 stepeni i se smeniv mnogu,mnogu bev zaljubena vo nego,se bese ok dodeka svativ deka imam svoj zivot i svoe ja,mislese deka me znae,mislese deka sum smeneta ne me znaese dovolno.


03.03.2016
martince
26, Скопје, Македонија

Si bese edno devojce i sekogas bese nesrekno


Kiko1335
20, Богданци, Македонија

Си ВЕТИВ сам себе и на мојата фамилија дека килажата едноставно ќе ја намалам и веќе почнав да работам на тоа.. Морам до Март 2017година да ја намалам килажата од 83 на 63 (20килограми). Морам тоа да го направам се работи за мојата фудбалска кариера и за моето здравје, тоа го можат сите не само јас, само треба да верувате во самите вас во својот дух и тоа е се..
16.10.2015
lucky
36, Гостивар, Македонија

ludi pazite od ovo zena

авторonline


NenadAtanasov
26, Скопје, Македонија

Dream World RPG Macedonia

Web: www.dw-game.info
Adress: 176.57.132.233:7777
Промо Видео: https://www.youtube.com/watch?v=3A5iPHfdRfs&feature=youtu.be
DreamWorld Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8Bmq1Z_HqNI

Админ и ГејмМастер Тим
На серверот се присутни Админи и ГејмМастери кои се грижат за безбедност на играчите.Доколку сте почетник со командата /pocetnik можети да повикате GameMaster,кој веднаш ке дојде и ке ви помогне.
Админ Тимот се грижи за RolePlay прекршоци,и воведување ред и мир на серверот.

Регистрација и Логирање
Регистрација и Логирање е во диалог.Пред да почнете со игра,ви следуваат Roleplay Туторијал,кој треба внимателно да го следите.По туторијалот ви следат RP Прашања за одговарање.
http://i.imgur.com/BiLuc0kh.jpg

E-Mail
На серверот е достапна и E-Mail,која при регистрација ја внесувате,со која ке можете преку UCP да си го повратете вашиот…


NenadAtanasov
26, Скопје, Македонија

Dream World RPG Macedonia

Web: www.dw-game.info
Adress: 176.57.132.233:7777
Промо Видео: https://www.youtube.com/watch?v=3A5iPHfdRfs&feature=youtu.be
DreamWorld Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8Bmq1Z_HqNI

Админ и ГејмМастер Тим
На серверот се присутни Админи и ГејмМастери кои се грижат за безбедност на играчите.Доколку сте почетник со командата /pocetnik можети да повикате GameMaster,кој веднаш ке дојде и ке ви помогне.
Админ Тимот се грижи за RolePlay прекршоци,и воведување ред и мир на серверот.

Регистрација и Логирање
Регистрација и Логирање е во диалог.Пред да почнете со игра,ви следуваат Roleplay Туторијал,кој треба внимателно да го следите.По туторијалот ви следат RP Прашања за одговарање.
http://i.imgur.com/BiLuc0kh.jpg

E-Mail
На серверот е достапна и E-Mail,која при регистрација ја внесувате,со која ке можете преку UCP да си го повратете вашиот…


16.08.2015
novihan
62, Скопје, Македонија

trazam seriozna dama


16.08.2015
novihan
62, Скопје, Македонија

trazam seriozna dama


16.08.2015
novihan
62, Скопје, Македонија

trazam seriozna dama


Blog
Blogs are being updated every 5 minutes